Bật Mí 9 Cách Buộc Dây Giày MLB Độc Đáo, Ấn Tượng Nhất 2022

Mënyra monotone e lidhjes së lidhësve ju bën të ndiheni të pasigurt me veten? Referojuni 9 mënyrave për të lidhur lidhëset e këpucëve MLB më poshtë për të zotëruar këpucët më të mira!


Ju dëshironi të jeni shumë personal me si të lidhni lidhëset e këpucëve MLB unike, e zbukuruar. Pra, cilat janë mënyrat për të lidhur lidhëset e këpucëve MLB sot? Zbulojeni me Chiaki më poshtë!

Rreth modelit të këpucëve MLB

MLB është një markë e famshme këpucësh për atletet e saj të trasha me taka të larta ose pedale me taka të personalitetit. Të gjitha këpucët MLB kanë një pamje shik, ndaj që nga lansimi i tyre, ato kanë pasur një tërheqje të madhe, duke krijuar një trend të ri me fansat e atleteve.

Këpucët sportive MLB Korea janë të famshme për 2 linja këpucësh: Big Ball Chunky A me logot e NY, STL, LA dhe Big Ball Chunky P me logot e Nju Jorkut, Dodgers, Boston. Printimi i stilizuar i logos në çdo linjë është pika kryesore e markës së këpucëve nga vendi i Kimchi.

Në veçanti, me një dizajn mbresëlënës dhe me stil, ju mund të “mashtroni” gjatësinë tuaj në mënyrë shumë efektive. Versionet nga OG në rrugët e zbukuruara janë krijuar në një mënyrë shumë të zgjuar për t’ju ndihmuar të shprehni personalitetin tuaj.

9 mënyra të njohura për të lidhur lidhëset e këpucëve MLB sot

Ju zotëroni një palë këpucë MLB, por nuk dini si të lidhni lidhëset e këpucëve MLB për të shmangur monotoninë. Mos u shqetësoni, këtu janë 9 si të lidhni lidhëset e këpucëve MLB nxehtë tani:

1. Si të lidhni lidhëse këpucësh të fshehura MLB

Lace up MLB Fshehja e litarit është një lloj kravate që pëlqehet nga shumë të rinj sepse do të krijojë rehati për përdoruesit. Kur aplikoni këtë mënyrë të lidhjes së lidhësve të këpucëve, nuk do t’ju duhet të shqetësoheni për incidentin e shkeljes së lidhësve të këpucëve kur ecni ose merrni pjesë në aktivitete argëtuese. Këtu janë 4 hapa për t’ju ndihmuar të keni këpucë të bukura MLB me lidhëse:

Si të lidhni lidhëset e këpucëve mlb në një mënyrë të thjeshtë për të fshehur lidhëset

 • Hapi 1: Fije lidhësen e këpucëve në rreshtin e parë nga jashtë në brendësi të këpucës.
 • Hapi 2: Ju vazhdoni të lidhni të njëjtin litar në një vijë të drejtë. Dantella e djathtë e këpucës do të shkojë në vrimën e rreshtit të dytë dhe më pas në vrimën e majtë të rreshtit të dytë. Dantella e majtë do të ngjitet në rreshtin e 3-të dhe kështu me radhë deri në fund.
 • Hapi 3: Kur lidhëset janë afër rreshtit të fundit, nuk keni nevojë të ngjiteni deri në vrimën e fundit, por lidhni lidhëset e fshehura brenda. Për të kuptuar se si këpucë me lidhëse MLB këtë, mund t’i hidhni një sy fotos më poshtë për ta kuptuar më mirë.

2. Si të lidhni këpucët MLB me lidhëse

Lidhjet e këpucëve në stil kryq janë si të lidhni MLB Më e thjeshta sot. Në veçanti, jo vetëm këpucët MLB, por çdo lloj këpucësh mund të aplikohen në këtë mënyrë. Mjafton të bëni disa hapa më poshtë që të mund të vishni këpucë të rehatshme.

si të lidhni këpucë me lidhëse me lidhëse mlb

 • Hapi 1: Fije lidhësit e këpucëve nga jashtë dhe matni në mënyrë që gjatësitë e dy skajeve të jenë të barabarta.
 • Hapi 2: Kaloni lidhësit nga vrima e parë në vrimën e dytë më të afërt përballë. Lidhjen e këpucëve duhet ta bëni nga jashtë brenda.
 • Hapi 3: Bëni të njëjtën gjë në anën tjetër si në hapin 2.
 • Hapi 4: Kryqëzoni lidhëset në mënyrë që lidhësit të kalojnë nëpër vrimën e gjuhës. Kjo e bën pjesën e kallamit më të fortë.
 • Hapi 5: Kur lidhni MLB-në tuaj në vrimën e fundit, lidhni atë brenda jashtë. Pas thurjes, lidhni lidhëset e këpucëve në një hark tradicional.
Tham Khảo Thêm:  TOP 10 Kem Chống Nắng Không Cồn Không Kích Ứng An Toàn Cho Da

3. Lidhje këpucësh MLB me lidhëse me lidhëse të drejtë

Lidhjet e këpucëve me lidhëse merren parasysh si të lidhni lidhëset e këpucëve të MLB Mickey popullor sot. Ju mund të bëni veprimet e mëposhtme për të pasur një palë këpucë unike.

lidhëse mlb buzë shiriti të drejtë

 • Hapi 1: Lidheni Mickey-un e parë MLB NY me skajet të kthyera poshtë.
 • Hapi 2: Tërhiqni 2 skajet e lidhësve të këpucëve për të siguruar një gjatësi të ekuilibruar.
 • Hapi 3: Lidheni MLB drejt nga e majta në brendësi, pastaj drejt nga jashtë.
 • Hapi 4: Vazhdoni të futni të dy skajet e telit drejt, çdo skaj duke anashkaluar një shtresë vrimash dhe duke i sjellë 2 vrima më lart.
 • Hapi 5: Përsëriteni hapin 3 dhe hapin 4 deri në hapin e fundit dhe lidhni lidhëset e këpucëve.

4. Si të lidhni lidhëset e këpucëve MLB NY diagonalisht lart

Mënyra për të lidhur lidhëset e këpucëve MLB NY në mënyrë diagonale është një variacion nga stili tradicional i lidhëses. Me këtë piercing, këpucët tuaja do të bëhen shumë elegante.

si të vishni lidhëse këpucësh të bukura mlb

 • Hapi 1: Futni 2 skajet e lidhësve të këpucëve në 2 vrimat e para nga jashtë në brendësi.
 • Hapi 2: Kaloni vargun e djathtë në vrimën e majtë në rreshtin 2, vargun e majtë në vrimën e djathtë në rreshtin 2 nga brenda në pjesën e jashtme.
 • Hapi 3: Vazhdoni të kaloni diagonalisht lart vrimën e 3-të, por në drejtim nga jashtë brenda. Vazhdoni deri në rreshtin e fundit.

Është konsideruar stili kryq si të fileto këpucët MLB e thjeshtë dhe e shpejtë. Ju mund t’i referoheni kësaj në rast urgjence.

5. Si të lidhni lidhëset e këpucëve MLB Boston në vijë të drejtë

E vlerësuar si një mënyrë e bukur për të lidhur lidhëset e këpucëve MLB, lidhëse bëhet gjithashtu shumë thjesht dhe mund të zvogëlojë presionin e trupit të këpucës në gishtin e këmbës. Këtu janë hapat për të lidhur lidhëset e këpucëve MLB Boston, të cilave mund t’i referoheni:

si të lidhni lidhëset e këpucëve boston mlb në një vijë të drejtë

 • Hapi 1: Kaloni 2 skajet e vargut përmes 2 vrimave të para në rreshtin e parë nga jashtë në brendësi.
 • Hapi 2: Fusni kordonin e majtë në vrimën e rreshtit të 2-të nga brenda jashtë. Më pas, kaloni këtë copë teli në vrimën e djathtë në drejtim nga jashtë brenda.
 • Hapi 3: Vazhdoni të lidhni pjesën e djathtë të vargut në rreshtin e 3-të, pastaj kalojeni atë në vrimën e majtë në rreshtin e 3-të pranë tij.
 • Hapi 4: Vazhdoni të bëni rreshtin 2 përmes vrimës 4, rreshtin 3 përmes vrimës 5 deri në rreshtin e fundit.
 • Hapi 5: Lidheni litarin për një përshtatje të rehatshme.

6. Si të lidhni lidhëset e këpucëve MLB në thembër për të krijuar një hapje

Stili i hapjes së lidhësve të këpucëve do të ndihmojë palën MLB të kenë një theks të veçantë. Si të lidhni lidhëset e këpucëve MLB në taka Kjo gjithashtu ndihmon në uljen e presionit të këpucëve në këmbë. Ju mund të bëni metodën e lidhjes së këpucëve jacquard MLB më poshtë për të krijuar ndjesinë më komode.

Tham Khảo Thêm:  TOP 7 Chai Nước Hoa 212 Nam Và Nữ Không Thể Bỏ Lỡ Nhất Hiện Nay

Si të lidhni një lidhëse këpucësh me pedale me takë të thjeshtë

 • Hapi 1: Ju duhet të numëroni numrin e vrimave që të mund të ndaheni.
 • Hapi 2: Fije lidhësit e këpucëve në rreshtin e parë nga jashtë në brendësi.
 • Hapi 3: Kaloni vargun e djathtë në vrimën e majtë, vargun e majtë në vrimën e djathtë në rreshtin tjetër deri në rreshtin e mesëm, pastaj ndaloni.
 • Hapi 4: Fije dantellën e djathtë mbi vrimën e djathtë të rreshtit të sipërm dhe dantellën e majtë në vrimën e majtë për të krijuar një hendek.
 • Hapi 5: Vazhdoni të kryqëzoni lidhëset për qepakët e mbetur dhe lidhni mirë lidhësit e këpucëve.

7. Si të lidhni korsetë MLB LA

Korse konsiderohet mënyra më e bukur e lidhjes së këpucëve MLB sot. Megjithatë, ky lloj lidhëse vlen vetëm për këpucët me një numër të barabartë vrimash. Nëse zotëroni një numër çift këpucësh MLB LA, mund t’i referoheni si të lidhni lidhëset e këpucëve MLB Kjo.

 • Hapi 1: Fije lidhësen e këpucëve MLB në rreshtin e parë nga jashtë në brendësi.
 • Hapi 2: Fije kryqin kryq në rreshtin e 2-të në një model kryq. Pastaj përsërisni të njëjtën mënyrë deri në rreshtin e 5-të.
 • Hapi 3: Telin e tepërt e lini rreth 15 cm në të dyja anët dhe më pas vazhdoni ta lidhni drejt deri në rreshtin e 6-të.
 • Hapi 4: Vazhdoni të kryqëzoni lidhësit deri në fund dhe më pas lidhni lidhëset. Në fund, lidhni së bashku fijen e tepërt në mes.

8. Si të lidhni lidhëset e këpucëve Yankees me hapa

Si të lidhni këpucët MLB Stili i shkallëve vlerësohet për aftësinë e tij për të mbajtur këpucët. Në veçanti, kjo mënyrë e veshjes së këpucëve duket shumë unike dhe e zbukuruar për shikuesin.

 • Hapi 1: Fusni lidhësin e këpucëve në vrimën e rreshtit të parë me fundin nga poshtë.
 • Hapi 2: Tërhiqni të dy skajet e lidhësit të këpucëve për t’u siguruar që lidhësit të jenë të njëtrajtshëm.
 • Hapi 3: Kaloni skajet e lidhësve të këpucëve MLB lart në anët dhe përmes vrimës tjetër.
 • Hapi 4: Fijeni skajet e drejta horizontalisht nën seksionet vertikale të dantellave në anën e kundërt.
 • Hapi 5: Vazhdoni të kaloni fileto lart dhe përmes grupit tjetër më të lartë të qepave.
 • Hapi 6: Përsëriteni hapin 4 dhe hapin 5 derisa të arrini në vrimën e fundit.

9. Si të lidhni një MLB me dhëmbë sharrë

Forconi stilin e dhëmbëve të sharrës të jetë si të lidhni MLB Mule giày të dashur nga të rinjtë sot. Me këtë mënyrë të lidhjes, pjesa e sipërme e lidhëses së këpucëve do të filetohet horizontalisht, pjesa e poshtme do të formojë kënde paralele diagonale që janë jashtëzakonisht personale dhe bien në sy. Ju mund t’i referoheni se si të lidhni terrierin MLB duke ndjekur hapat që udhëzojmë më poshtë:

si të lidhni një varg të dhëmbëzuar mlb

 • Hapi 1: Kaloni lidhësin e këpucëve përmes vrimës së parë nga jashtë në brendësi.
 • Hapi 2: Fije dantellën e majtë në vrimën e majtë të rreshtit të dytë nga brenda jashtë. Pastaj, kaloni lidhësin e këpucëve në vrimën e djathtë në rreshtin e dytë.
 • Hapi 3: Vazhdoni të kaloni vargun e djathtë diagonalisht mbi vrimën e majtë të rreshtit të 3-të, më pas kalojeni në vrimën e djathtë nga jashtë në brendësi.
 • Hapi 4: Fije të njëjtat lidhëse deri në fund, lidhësit e këpucëve të rreshtit të dytë ngjiten në rreshtin e 4-të, lidhësit e këpucëve të rreshtit të 3-të shkojnë deri në rreshtin e 5-të. Më pas, lidhni lidhësit e këpucëve MLB për të përfunduar procesin.
Tham Khảo Thêm:  Ceramides Là Gì Trong Chăm Sóc Da? Tác Dụng Và Cách Sử Dụng Ceramides

>>> Referojuni modeleve më të njohura të këpucëve MLB sot:

Disa shënime kur lidhni lidhëset e këpucëve MLB

Edhe pse është projektuar me relativisht pak vrima, me 9 si të lidhni lidhëset e këpucëve MLB Siç e kemi prezantuar më lart, ju gjithashtu duhet të vini re disa gjëra për të pasur mënyrën më të mirë për të lidhur lidhëset e këpucëve MLB.

 • Para se të kryeni hapat e kalimit të lidhësit të këpucëve përmes vrimës, duhet të matni lidhësin e këpucëve në mënyrë që të dy anët të jenë të barabarta.
 • Kur lidhni fillesë, duhet t’i modifikoni vargjet në mënyrë që të mos shtrembërohen dhe të mos shkaktojnë pamje të shëmtuar.
 • Kur lidhni kordonin nëpër vrimat e shpimit, duhet t’i kushtoni vëmendje renditjes së filetimit.

Ku të blini këpucë origjinale MLB

MLB Korea njihet si një markë këpucësh sportive të nivelit të lartë me atlete inovative me taban të lartë. Lindja e këtyre këpucëve duket se ka shpëtuar industrinë e modës aziatike vitet e fundit. Aktualisht, marka e këpucëve MLB ka qenë e pranishme në mbi 250 vende të botës, përfshirë Vietnamin.

Si një nga dyqanet me reputacion të këpucëve MLB, Chiaki dëshiron gjithmonë t’u sjellë klientëve këpucë origjinale me cilësinë dhe çmimin më të mirë në treg. Në Chiaki, ne garantojmë që të gjitha produktet të jenë 100% origjinale, në pronësi të plotë të dokumenteve, faturave dhe garancive origjinale ndërkombëtare të kompanisë. Nëse zbulon mallra të rreme, mallra imitues, mallra me cilësi të dobët, Chiaki do të rimbursojë 100% klientëve.

Jo vetëm kaq, klientët do të marrin edhe oferta tërheqëse kur blejnë produkte në dyqanin tonë. Për të zgjedhur këpucët më të bukura dhe me stil, klientët mund t’i referohen këpucëve të markës KETU!

Më lart është 9 si të lidhni lidhëset e këpucëve MLB më e bukura sot si dhe disa shënime kur lidhni këpucët MLB. Shpresojmë, përmes këtij artikulli, lexuesit të kenë pasur më shumë ide se si të lidhin lidhëset e këpucëve për veten e tyre.

Për informacion mbi blerjen, ju lutemi kontaktoni:

————————————-

CHIAKI.VN – BLERJE ONLINE PËR FEMRA

Faqja e internetit:

Linja telefonike: 0932.888.300

Email: [email protected]

Adresa: Kati 1, Ndërtesa 24T3 Kompleksi Thanh Xuan, Nr. 6 Le Van Thiem, Thanh Xuan Trung, Thanh Xuan, Hanoi.

Sallë ekspozite: Nr. 62, Yen Do, Lagjja 1, Binh Thanh, Qyteti. Ho Chi Minh.Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bật Mí 9 Cách Buộc Dây Giày MLB Độc Đáo, Ấn Tượng Nhất 2022 . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

TOP 12 Men Vi Sinh Cho Bé Tốt Nhất Được Nhiều Chuyên Gia Khuyên Dùng

Men vi sinh còn được gọi là probiotic có chứa các vi sinh có lợi (lợi khuẩn) giúp cân bằng hệ vi sinh đường ruột, tăng cường…

Canxi Hữu Cơ Là Gì? 10+ Loại Canxi Hữu Cơ Tốt Nhất Hiện Nay

Canxi hữu cơ, một trong những loại canxi đang nhận được nhiều yêu thích từ người dùng bởi khả năng hấp thụ cao, chuyển hóa tốt, ít…

TOP 8 Sữa Rửa Mặt Ohui Hàn Quốc Tốt Nhất Cho Mọi Làn Da

Dòng sữa rửa mặt Ohui đính đàm của Hàn Quốc luôn được nhiều tín đồ làm đẹp Việt yêu thích sử dụng bởi khả năng làm sạch…

TOP 10+ Sữa Rửa Mặt Paula’s Choice Tốt Nhất Cho Từng Loại Da

Sữa rửa mặt Paula’s Choice, một trong những dòng sữa rửa mặt được nhiều tín đồ làm đẹp Việt yêu thích sử dụng với khả năng làm…

TOP 5 Thỏi Son Màu Nâu Sữa Siêu Xinh Siêu Sang Cho Mọi Nàng

Son nâu sữa, một sắc son mới nhưng đủ đốn tim bất cứ cô gái nào bởi vẻ độc đáo, cuốn hút và không kém phần chanh…

TOP 7 Sữa Rửa Mặt Senka Nhật Bản Được Khuyên Dùng Nhất 2023

Nhắc đến dòng sữa rửa mặt “ngon – bổ – rẻ”, sữa rửa mặt Senka Nhật Bản chắc chắn là một trong những gương mặt nổi bật…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *