11 Cách Buộc Dây Giày Giúp Bạn Có Gu Hơn Chỉ Trong 2 Phút

Zotëroni këpucë të markës, por dini vetëm si t’i lidhni këpucët përgjithmonë. Për t’u bërë më personale dhe me stil, le t’i referohemi menjëherë 11 mënyrave më të njohura për të lidhur lidhëset e bukura të këpucëve më poshtë!


Ju jeni duke mësuar si të lidhni lidhëset e këpucëve unike për t’i bërë këpucët tuaja më elegante? Në këtë artikull, Chiaki do t’ju zbulojë 11 mënyra të thjeshta dhe më të bukura për të lidhur lidhëset e këpucëve sot. Le të konsultohemi tani!

Pse i dini mënyrat e ndryshme të lidhjes së lidhësve të këpucëve?

Ashtu si të vishesh, nëse e njeh vetëm një si të lidhni lidhëset e këpucëve Do të ishte shumë monotone dhe e mërzitshme. Prandaj, njohja e më shumë mënyrave për të lidhur lidhëset e këpucëve do t’ju ndihmojë të bëheni më elegant dhe të bini në sy sa herë që dilni.

Çdo mënyrë e bukur e lidhjes së lidhësve të këpucëve do të sjellë një stil të ndryshëm për t’ju ndihmuar të koordinoni lehtësisht. Pra, për t’u bërë një person me shije dhe për të mos u kritikuar si “njëngjyrëshe”, duhet t’i referoheni mënyrave më të bukura për të lidhur lidhëset e këpucëve!

Mënyrë e bukur dhe unike për të lidhur këpucët atlete

Me vetëm 2 minuta arritëm të përfundonim operacionin Lidhjet e këpucëve të shpuara. Pra, pse të mos mësoni mënyra të tjera për të lidhur lidhëset tuaja për t’u bërë më personale? Këtu janë disa lidhëse këpucësh të bukura të cilave mund t’i referoheni:

Si të lidhni lidhëset e bukura të këpucëve me thurje kryq

Thurja e kryqëzuar është një mënyrë e bukur për të veshur këpucë që shumë të rinj i duan sot. Me vetëm disa hapa të thjeshtë, ju keni një mënyrë të menjëhershme për të lidhur këpucët tuaja të bukura.

Mënyra unike e thurjes së këpucëve me lidhëse

 • Hapi 1: Në rreshtin e parë të vrimave, vendosni 2 lidhëse këpucësh nga brenda jashtë. Më pas matni në mënyrë që 2 telat të jenë të barabartë.
 • Hapi 2: Fitoni telin e majtë djathtas nga jashtë në brendësi dhe bëni të njëjtën gjë në të djathtë deri në fund.
 • Hapi 3: Lidhni lidhëset pasi të keni përfunduar hapat e lidhësve të këpucëve. Vini re, mos vishni këpucë shumë të ngushta përndryshe do të lëndoni këmbët tuaja.

Si të vishni lidhëse këpucësh rrjetë

Lidhja me rrjetë është një mënyrë e bukur dhe unike e lidhjes së këpucëve që sot preferohet nga djemtë dhe vajzat e sofistikuara. Jo vetëm që tregon se jeni një person i kujdesshëm, kjo mënyrë e lidhjes së këpucëve tregon gjithashtu se jeni një person me shije. Në veçanti, kjo mënyrë e lidhjes së lidhësve është shumë e përshtatshme për këpucët MLB.

 • Hapi 1: Ju vendosni këpucët tuaja në rreshtin e parë në drejtim nga poshtë lart.
 • Hapi 2: Ju kaloni lidhësin e këpucëve dhe shponi vrimën në rreshtin numër 4.
 • Hapi 3: Më pas, lidhni 2 vargje në rreshtin e poshtëm të vrimave dhe mos i kryqëzoni.
 • Hapi 4: Ju kaloni 2 telat lart në vrimën e dytë.
 • Hapi 5: Kaloni të dy telat në rreshtin pikërisht poshtë vrimës së tretë.
 • Hapi 6: Merr lidhësin e këpucëve në vrimën e tretë dhe e gërsheton në rreshtin e fundit të vrimave në drejtim nga poshtë lart. Pastaj thjesht lidhni harkun e fiksuar për të përfunduar.

Si të lidhni bukur lidhësit e këpucëve me shkallë

Lidhja me dantella është një nga mënyrat unike për të lidhur lidhëset e këpucëve me 16 vrima. Këtu janë hapat për të lidhur këpucët tuaja të bukura me shkallë për referencë:

Tham Khảo Thêm:  9 Gợi Ý Quà Tết Cho Nhân Viên Ý Nghĩa Nhất Xuân 2023

si të bëni këpucë me stil shkallë

 • Hapi 1: Kaloni lidhëset e këpucëve në vrimën e rreshtit të parë me fundin e poshtëm të kthyer nga poshtë, më pas tërhiqni dy skajet në mënyrë që të jenë të njëtrajtshme. Vini re, mos i shtrëngoni lidhësit shumë për të humbur formën e lidhësve të këpucëve.
 • Hapi 2: Kaloni skajet e vargut lart në anët dhe përmes vrimës tjetër.
 • Hapi 3: Fijeni skajet e vargut drejt nën seksionet vertikale të dantellave në anën e kundërt.
 • Hapi 4: Vazhdoni të lidhni këpucën lart dhe deri te grupi tjetër më i lartë i vrimave.
 • Hapi 5: Përsëritni hapin 3 dhe hapin 4 derisa të arrini pllakën e fundit. Kjo mënyrë e lidhjes së një shkalle është e përshtatshme për këpucët me qafë të lartë.

Si të lidhni lidhëset e këpucëve me një nyjë

Stili me nyje është një mënyrë e bukur për të lidhur lidhëset e këpucëve që sot pëlqehet nga femrat. Me vetëm disa hapa të thjeshtë, ju tashmë keni një palë këpucë të veçanta për të bërë përshtypje Crush tuaj. Ndiqni shpejt hapat Chiaki për të lidhur lidhëset e këpucëve më poshtë për të pasur këpucë të bukura për ju tani!

 • Hapi 1: Ju lidhni një nyjë në njërin skaj të lidhësit të këpucëve.
 • Hapi 2: Fusni vargun në vrimën e parë në drejtim nga fundi, tërhiqeni nyjën afër vrimës.
 • Hapi 3: Kthejeni skajin tjetër të lidhëses së këpucëve në vrimat e mbetura në një model zigzag, më pas futni lidhësin e tepërt brenda.
 • Hapi 4: Kaloni vargun poshtë rreshtit të parë të vrimave.
 • Hapi 5: Përsëritni hapin 3 dhe hapin 4 derisa të përfundoni.

Si të lidhni atletet me lidhëse të fshehura

Stili i fshehur është një mënyrë unike e fijes së lidhësve të këpucëve të aplikuara në atlete dhe këpucë perëndimore. Jo vetëm që ndihmon këpucët tuaja të duken të rregullta, por edhe si të thurni lidhëse këpucësh Kjo gjithashtu e kapërcen plotësisht situatën e shkeljes në tel.

 • Hapi 1: Së pari, ndani litarin në 2 pjesë, 1 pjesë të gjatë dhe 1 pjesë të shkurtër. Një copë e shkurtër lidhëse këpucësh e tërhequr nga vrima e parë deri te thembra e këpucës është më shumë se 5 cm e gjatë.
 • Hapi 2: Thurni lidhësin e shkurtër të këpucëve në vrimën e parë të rreshtit të parë. Më pas, vazhdoni të futni fijen e gjatë në vrimën e parë të rreshtit të dytë nga jashtë në brendësi.
 • Hapi 3: Për lidhësit e shkurtër të këpucëve, vazhdoni të ngjitni vrimën në gjuhë për ta fiksuar fort.
 • Hapi 4: Për pjesën e gjatë, kaloni lidhëset përmes vrimës së dytë të rreshtit 1 dhe vazhdoni nëpër vrimën e dytë të rreshtit të 2. Vazhdoni ta bëni këtë derisa të përfundojë.

Udhëzime për lidhjen e lidhësve të këpucëve me një fund

Lidhja e këpucëve me njërin skaj të dantellës është një mënyrë e bukur për të lidhur një lidhëse këpucësh për meshkuj që është e njohur sot. Jo vetëm që është e thjeshtë dhe e shpejtë, por kjo mënyrë e lidhjes së lidhësve ju ndihmon edhe të mos lëndoni këmbët.

Si të vishni këpucë me një dantellë mbresëlënëse

 • Hapi 1: Lidhni një nyjë në njërin skaj të lidhësit të këpucëve. Për skajin tjetër, thjesht kaloni përmes vrimës së parë të rreshtit të parë dhe vazhdoni përmes vrimës së parë të rreshtit të dytë.
 • Hapi 2: Kaloni dantellën përmes vrimës së dytë të këpucëve në rreshtin e parë nga jashtë në brendësi dhe vazhdoni ta kaloni dantellën përmes vrimës së dytë të rreshtit të dytë.
 • Hapi 3: Ju kryeni të njëjtat operacione si më sipër për rreshtat e mbetur. Më pas rregulloni lidhësit për të fshehur lidhëset.
Tham Khảo Thêm:  TOP 7 Thỏi Son Màu Đỏ San Hô Đẹp Mê Ly Không Thể Rời Mắt

Udhëzues për lidhëse këpucësh me dhëmbë sharrë (të dhëmbëzuar)

Një nga mënyrat e bukura për të lidhur këpucët që nuk mund të anashkalohet është stili i dhëmbëzuar. Me vetëm 5 hapa të thjeshtë ju keni një palë këpucë të bukura për veten tuaj.

 • Hapi 1. Fije 2 lidhëse këpucësh në rreshtin e parë nga jashtë në brendësi.
 • Hapi 2. Fije kordonin nga rreshti i parë i majtë në të majtë të rreshtit të dytë.
 • Hapi 3. Merr fijen e djathtë dhe e fut përmes vrimës në anën e majtë të rreshtit të tretë
 • Hapi 4. Vazhdoni, merrni litarin në rreshtin e dytë dhe shpojeni përmes vrimës së djathtë në rreshtin e dytë horizontal.
 • Hapi 5: Ngjashëm me hapin 3, e kaloni vargun nga vrima e djathtë e rreshtit të 2-të në vrimën e majtë të rreshtit të 3-të. Vazhdoni deri në rreshtin e fundit.

Mënyrë mbresëlënëse për të lidhur lidhëset horizontale të këpucëve

Mënyra për të lidhur lidhëset horizontale të këpucëve është një nga stilet më të njohura të lidhësve të këpucëve dhe sporteve sot. Edhe pse kjo është një mënyrë e thjeshtë për të lidhur lidhëset e këpucëve, ajo bën një përshtypje të fortë te shikuesi.

 • Hapi 1: Fije lidhësit e këpucëve në rreshtin e parë. Më pas, kaloni litarin në të majtë të rreshtit të parë në vrimën në të majtë të rreshtit të dytë nga brenda jashtë.
 • Hapi 2: Shponi vrimën e dytë në rreshtin e djathtë nga jashtë në brendësi.
 • Hapi 3: Kaloni lidhësin e djathtë të këpucëve në pjesën e poshtme të këpucës deri te vrima tjetër në të djathtë, pastaj përmes vrimës përkatëse në të majtë. Tani keni përfunduar 3 rreshta horizontale.
 • Hapi 4: Vazhdoni të përsërisni hapin 3 derisa të shpohen të gjitha vrimat e këpucëve, të keni përfunduar metodën horizontale të lidhësit të këpucëve. Është e lehtë, apo jo!

Mënyrë mbresëlënëse për të lidhur lidhëset perëndimore të këpucëve

Nëse zotëroni një palë këpucë perëndimore, duhet të mësoni edhe disa mënyra të tjera për të lidhur lidhëset e këpucëve për t’u bërë më në modë. Këtu janë 3 mënyra për të lidhur lidhëse të bukura të këpucëve, të cilave mund t’i referoheni:

Si të lidhni këpucët perëndimore të stilit diagonal

Diagonal, i njohur edhe si stili kravatë, kjo është një nga mënyrat për të lidhur lidhëset perëndimore të këpucëve të aplikuara nga meshkujt sot. Me vetëm 3 hapa të thjeshtë, ju keni një këpucë të bukur dhe mashkullore.

Si të lidhni lidhëse këpucësh mbresëlënëse në stilin diagonal

 • Hapi 1: Kaloni 2 tela në vrimën e parë nga brenda në pjesën e jashtme.
 • Hapi 2: Merrni telin e majtë dhe kaloni në vrimën e djathtë dhe bëni të njëjtën gjë me vrimat e mësipërme. Për dantellën e duhur, bëni një kryq nën vrimën e majtë të këpucës.
 • Hapi 3: Bëni të njëjtën gjë deri në rreshtin e fundit të vrimave të këpucëve.

Si të lidhni këpucët perëndimore të stilit Criss Cross

Criss Cross është një mënyrë e bukur për të lidhur lidhëset e këpucëve për djemtë që duan të veshin këpucë perëndimore. Veçantia dhe sofistikimi në këtë stil lidhëse këpucësh tregon se jeni një person i zoti dhe i kujdesshëm.

 • Hapi 1: Kaloni lidhëset e këpucëve në 2 vrimat e para dhe rregullojini në mënyrë që 2 lidhëset të jenë të barabarta.
 • Hapi 2: Merrni lidhësin e djathtë të këpucëve dhe kaloni përmes vrimës së majtë në rreshtin tjetër horizontal. Në të njëjtën kohë, përdorni skajin e majtë të vargut për të shpuar vrimën e djathtë në rreshtin e dytë horizontal.
 • Hapi 3: Ndiqni të njëjtat hapa si më sipër deri në rreshtin e fundit horizontal.
Tham Khảo Thêm:  TOP 12 Sữa Rửa Mặt Cho Nam Tốt Nhất Không Thể Bỏ Qua

Si të lidhni një lidhëse këpucësh në stilin Straight Bar

Straight Bar është një mënyrë e bukur për të lidhur lidhëset e këpucëve ekskluzivisht për këpucët perëndimore. Komoditeti dhe thjeshtësia janë pikat më të forta të këtij stili lidhëse Straight Bar.

 • Hapi 1: Përdorni 2 skajet e fijes për të shpuar 2 vrimat e rreshtit të parë nga jashtë në brendësi.
 • Hapi 2: Duke përdorur anën e djathtë të vargut, shponi vrimën në anën e djathtë të rreshtit tjetër horizontal dhe kështu me radhë deri në rreshtin e fundit horizontal.
 • Hapi 3: Për kordonin e majtë, bëni të njëjtën gjë deri në fund.

Disa shënime kur lidhni këpucë sportive

Lace up është skena që ka nevojë për përpikmërinë më të madhe për të zotëruar një palë këpucë perfekte. Këtu janë disa shënime për stilet e lidhësve të këpucëve, të cilave duhet t’i referoheni:

si të krahasoni këpucët sportive

 • Për nyjën e fundit, duhet të lini të barabarta 2 skajet e litarit.
 • Mos e lidhni nyjën shumë fort, kjo mund të bëjë që këpucët tuaja të shtrëngohen lehtësisht kur lëvizni dhe t’ju shkaktojë parehati këmbëve.
 • Mos i lidhni shumë lirshëm lidhëset e këpucëve sepse gjatë përdorimit do të rrëshqasë lehtësisht dhe do të ndikojë në estetikë.
 • Duhet të lidhni lidhëset e këpucëve siç duhet për të pasur një mënyrë të bukur të lidhjes së këpucëve.

Vendi për të blerë këpucë origjinale me çmim të mirë

Si një nga adresat me reputacion të shitjes së këpucëve, Chiaki dëshiron gjithmonë t’u sjellë klientëve këpucë origjinale me cilësinë dhe çmimin më të mirë në treg. Këtu, ne sigurojmë që të gjitha produktet të jenë 100% origjinale, me letra të plota, fatura dhe garanci të vërteta ndërkombëtare të kompanisë. Nëse zbulon mallra të rreme, mallra imitues, mallra me cilësi të dobët, Chiaki do të rimbursojë 100% klientëve.

Përveç kësaj, klientët do të marrin edhe oferta tërheqëse kur blejnë produkte në dyqanin tonë. Për të zgjedhur këpucët më të bukura dhe me stil, klientët mund t’i referohen këpucëve të markës KETU!

Më lart është 11 si të lidhni lidhëset e këpucëve Më e bukura sot si dhe disa shënime kur lidhni këpucët duhet t’i kushtoni vëmendje. Shpresojmë, përmes këtij artikulli, lexuesit të kenë pasur më shumë ide se si të lidhin lidhëset e këpucëve për veten e tyre.

Për informacion mbi blerjen, ju lutemi kontaktoni:

————————————-

CHIAKI.VN – BLERJE ONLINE PËR FEMRA

Faqja e internetit:

Linja telefonike: 0932.888.300

Email: [email protected]

Adresa: Kati 1, Ndërtesa 24T3 Kompleksi Thanh Xuan, Nr. 6 Le Van Thiem, Thanh Xuan Trung, Thanh Xuan, Hanoi.

Sallë ekspozite: Nr. 62, Yen Do, Lagjja 1, Binh Thanh, Qyteti. Ho Chi Minh.Cảm ơn bạn đã đọc bài viết 11 Cách Buộc Dây Giày Giúp Bạn Có Gu Hơn Chỉ Trong 2 Phút . Đừng quên truy cập Chaolong TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

TOP 12 Men Vi Sinh Cho Bé Tốt Nhất Được Nhiều Chuyên Gia Khuyên Dùng

Men vi sinh còn được gọi là probiotic có chứa các vi sinh có lợi (lợi khuẩn) giúp cân bằng hệ vi sinh đường ruột, tăng cường…

Canxi Hữu Cơ Là Gì? 10+ Loại Canxi Hữu Cơ Tốt Nhất Hiện Nay

Canxi hữu cơ, một trong những loại canxi đang nhận được nhiều yêu thích từ người dùng bởi khả năng hấp thụ cao, chuyển hóa tốt, ít…

TOP 8 Sữa Rửa Mặt Ohui Hàn Quốc Tốt Nhất Cho Mọi Làn Da

Dòng sữa rửa mặt Ohui đính đàm của Hàn Quốc luôn được nhiều tín đồ làm đẹp Việt yêu thích sử dụng bởi khả năng làm sạch…

TOP 10+ Sữa Rửa Mặt Paula’s Choice Tốt Nhất Cho Từng Loại Da

Sữa rửa mặt Paula’s Choice, một trong những dòng sữa rửa mặt được nhiều tín đồ làm đẹp Việt yêu thích sử dụng với khả năng làm…

TOP 5 Thỏi Son Màu Nâu Sữa Siêu Xinh Siêu Sang Cho Mọi Nàng

Son nâu sữa, một sắc son mới nhưng đủ đốn tim bất cứ cô gái nào bởi vẻ độc đáo, cuốn hút và không kém phần chanh…

TOP 7 Sữa Rửa Mặt Senka Nhật Bản Được Khuyên Dùng Nhất 2023

Nhắc đến dòng sữa rửa mặt “ngon – bổ – rẻ”, sữa rửa mặt Senka Nhật Bản chắc chắn là một trong những gương mặt nổi bật…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *